Natuurpunt AartselaarNatuurflits Aartselaar
20 maart 2017
www.natuuraartselaar.be
Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

In deze flits:
Facebook Aartselaar
Volg ons op Facebook

  • Boomplantactie in de Reukens door Lions Club
  • Folder "Natuurlijk Aartselaar"
  • Wandelgids "Ontdek de natuur langs de Schelde, Rupel en Nete"
  • Komende activiteiten

Boomplantactie in de Reukens door Lions Club

De wereldwijde servicevereniging Lions Clubs International viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan. Om deze Centennial gepast in de kijker te zetten, organiseert het nationale Lionsdistrict België op zondag 26 maart het 'Big Spring Event'. In Aartselaar wordt in de Reukens een nieuw bos van wel 1.000 bomen geplant.
Federaal Minister Kris Peeters komt alvast mee een schop in de grond steken en iedereen is welkom om samen een boompje te komen opzetten over en voor het goede doel! Natuurpunt zal aanwezig zijn met een infostand.


Folder "Natuurlijk Aartselaar"

 

Voel je ook de lente kriebelen, tijd om eens een fijne wandeling te maken. En waarom eens niet ineigen gemeente? We hebben een mooie flyer over de natuur in onze gemeente met Reukens, Cleydael en Solhof.

Je kan deze als pdf downloaden van onze website. Maar door het grote formaat is deze wat moeilijker af te drukken.

Je kan de flyer echter ook gratis ophalen bij Luk Smets, J.F.Kennedylaan 22, Aartselaar. Bel eerst even op nr 0477 66 94 32.

Wandelgids "Ontdek de natuur langs de Schelde, Rupel en Nete"

wandelgids

 

Nog steeds voorradig!

Ook tijdens dit nieuwe jaar is een wandeling in een natuurgebied een aanrader. In deze wandelgids worden 10 natuurwandelingen beschreven langs de Rupel of de Schelde.

Formaat A5, 48 blzn, volledig vierkleurendruk.

De Wandelgids kost 2 euro. Bestellingen in Aartselaar worden gratis bezorgd door vrijwilligers van Natuurpunt. Woon je iets verder, dan wordt de Wandelgids verzonden via de post en worden 2,30 euro verzendingskosten aangerekend.

Storting op rekening BE07 5230 8080 0166 van Natuurpunt Aartselaar.

Komende activiteiten

Noteer reeds in je agenda (meer info op onze website):

Kijk ook eens naar de foto's van onze voorbije activiteiten

Nog geen lid? Sluit je snel aan bij de grootste natuurfamilie van Vlaanderen en geniet van de vele voordelen!

Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  flits@natuuraartselaar.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@natuuraartselaar.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.