Natuurpunt AartselaarNatuurflits Aartselaar
2 maart 2016
www.natuuraartselaar.be
Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

Facebook Aartselaar
Volg ons op Facebook

Kijk ook eens naar de foto's van onze voorbije activiteiten

Week van de vrijwilliger

Vrijwilligers zijn de draaischijf van onze vereniging. Zonder de vele vrijwilligers, met grote en kleine taken, bestaat Natuurpunt niet.

Deze week, de week van de vrijwilliger, willen we speciaal deze mensen, ook zij die sporadisch meewerken of onopvallende taken op zich nemen, welgemeend dankjewel zeggen: paddenrapers, zwerfvuilkuisers, organisatoren, gidsen, natuurwerkers, ...

Sta jij ook achter onze doelstellingen, geef ons dan een seintje, elke hulp is welkom. Geef je even een seintje aan: info@natuuraartselaar.be

Nog geen lid? Sluit je snel aan bij de grootste natuurfamilie van Vlaanderen en geniet van de vele voordelen!

Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  flits@natuuraartselaar.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@natuuraartselaar.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.