pluspuntNatuurflits Aartselaar
10 februari 2014
Extra editie
www.natuuraartselaar.be
Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

Natuur voor groentjes vanaf 26 februari

GroentjesNatuurpunt Aartselaar organiseert in samenwerking met de Heemkundige Kring Aartselaar een interactieve en wervelende instapcursus voor natuurliefhebbers.

In 5 unieke "lessen" en evenveel excursies laten de lesgevers al hun enthousiasme op je los. Je wordt ondergedompeld in de wondere wereld van onze wilde dieren en planten en gaat op reis langs de Natuur(punt)gebieden in eigen streek.

Met actuele thema's als klimaat, biodiversiteit en duurzaamheid nemen we zelfs even een kijkje over de grenzen, maar niet zonder praktische tips voor huis en tuin. Om deel te nemen is geen voorkennis vereist. Laat deze boeiende kennismaking niet aan je neus voorbij gaan en nodig geïnteresseerde buren, vrienden en familie mee uit.

De "Lessen" gaan door op woensdagen: afspraak om 19.30 u in het lokaal van de Heemkundige Kring, Carillolei 3 te Aartselaar. Einde rond 22.30 u.

De "Doe-activiteiten" vinden plaats op zaterdagen van 10 tot 13 uur. In samenspraak met de cursisten kunnen de uren wat verschoven worden. De afspraakplaats wordt tijdens de vorige les meegedeeld.

Gedetailleerde inhoud op onze website.

Schrijf snel in door overschrijving van het cursusgeld op rekening BE88 9799 7675 4841 van Natuurpunt Aartselaar met vermelding "Natuur voor groentjes": 30 euro voor Natuurpuntleden en leden van de Heemkundige Kring en 40 euro voor niet-leden.

 

Deze Natuurflits wordt uitzonderlijk verstuurd aan de abonnees van Natuurflits Aartselaar, Rupel.flits en Polder.flits.