Natuurflits Aartselaar
13 december 2010
www.natuuraartselaar.be
Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.
In deze flits:
  • Vogels kijken op het Noordelijk Eiland in Wintam
  • Natuur.kalender 2011 en wenskaarten
  • Natuur onder de kerstboom
  • Komende activiteiten

Zo 19 december: Vogels kijken op het Noordelijk Eiland in Wintam

Noordelijk eiland - Marcel VianeHet Noordelijk Eiland in Wintam is een van de betere vogelkijkgebieden in onze regio. De winterperiode is bovendien enorm geschikt om zeldzamere wintergasten te observeren. Brilduikers en nonnetjes behoren tot de mogelijkheden. Maar ook talloze eendensoorten, aalscholvers, … zullen allicht de revue passeren.

Praktisch: vertrek op de parking van het Cultureel Centrum ’t Aambeeld te Aartselaar om 14 u. Samen rijden om autokm’s te sparen ! Wie liever met de fiets gaat, kan aansluiten aan de overzet te Schelle, einde Tolhuisstraat om 14.25 u. Terug te Aartselaar omstreeks 17 u.
Meebrengen: verrekijker, eventueel telescoop, winddichte kledij en stevige stapschoenen
Info: Luk Smets, 03/289 73 66

Natuur.kalender 2011 en wenskaarten

Natuur.kalender

Ook dit jaar kan je een mooie Natuur.kalender bekomen met prachtige foto's van bekende natuurfotografen. Prijs 8,50 euro.

Nieuw zijn wenskaarten met foto's uit de Natuur.kalender. Ze worden verkocht in sets van 5 stuks met omslag aan 5 euro. Zij bevatten geen jaartal, dus kan je ze een jaar later ook nog verzenden.

Meer info op onze website. Je kan er ook de kalender al eens "doorbladeren".

Natuur onder de kerstboom

WelkomstpakketBen je op zoek naar een prijsbewust geschenk ... dan hebben wij een schitterend aanbod. Schenk jezelf of diegene om wie je geeft een unieke wandel- en fietsgids doorheen 33 natuurgebieden, een prachtige CD met vogelgeluiden en een jaar lang een abonnement op Vlaanderens meest  gelezen natuurtijdschrift, en dit voor de prijs van
€ 24.
 
Hoe? Je kan dit alles en nog veel meer schenken door een lidmaatschap van Natuurpunt cadeau te doen. We brengen het geschenkpakket ook graag gratis bij jou thuis (enkel in Aartselaar). Gewoon een mailtje sturen met jouw adresgegevens naar Luk Smets volstaat.

Vertel me alle voordel http://www.natuuraartselaar.be/lidmaatschap/lidmaatschap.htm en van een lidmaatschap.

Komende activiteiten

Noteer reeds in je agenda (meer info op onze website):

  • Zondag 16 januari: Adopteer een berm
  • Zaterdag 22 januari: KWISPEL! Een kwisspel met en voor Jan en alleman!
  • Zondag 23 januari: Boottocht op Rupel en Dijle
Kijk ook eens naar de foto's van onze voorbije activiteiten
 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  flits@natuuraartselaar.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@natuuraartselaar.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.