Natuurflits Aartselaar
20 september 2008
www.natuuraartselaar.be
Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   
In deze flits:
Zondag 21 september: Autoluwe Zondag
 
Zondag is het weer Autoluwe Zondag. Laat je auto aan de kant en kom per fiets of te voet naar de aangeboden activiteiten. Natuurpunt Aartselaar draagt een belangrijk steentje bij. 
 • Op het Laar staan we met een infostand. Kom even langs tussen 11 en 18 uur en verneem alles over Natuurpuntafdeling Aartselaar. Ook de nieuwe Natuur.kalender 2009 is er te koop.

 • Updatewandeling 
  "Kom op tegen Kankerbos & De Reukens"

   
  Heb ook jij in het voorjaar je boompje in het Kom op tegen Kankerbos in De Reukens geplant? Ben je al eens gaan kijken hoe je kleine eik of je beuk of je kardinaalsmutsje of ů zijn eerste jaar heeft doorgebracht? Op zondag 21 september gaan we eens controleren wat onze boompjes in hun eerste zomer reeds bereikt hebben. Terwijl we door De Reukens stappen, vertelt onze gids, Gert Verschueren, meer over wat we de volgende jaren nog kunnen verwachten en wat er verder met dit natuurgebied te gebeuren staat.
   
  Praktisch: Bijeenkomst op de hoek van de Langlaarsteenweg en het Oeyvaersbosch op zondag 21 september 2008 om 14u voor een wandeling door het Kom op tegen Kankerbos en De Reukens. Einde voorzien omstreeks 17u. Stevig schoeisel vereist. 
  Info: Gert Verschueren, 03/887 10 28

Het volledige programma van de Autoluwe Zondag vind je hier.
  

Ben je reeds lid van Natuurpunt ?

 
Ben je nog geen lid van Natuurpunt? Twijfel niet langer ! Betaal je nu je lidgeld, dan word je immers lid tot eind 2009 ! Verschillende maanden extra dus.
 
Als lid krijg je elke 3 maanden het nationale tijdschrift Natuur.blad en ons regionaal tijdschrift Rupel.blad, dat we samen met Natuurpunt Rupelstreek uitgeven.
 
Bovendien ontvang je een welkomstpakket met een prachtige wandel- en fietsgids met tips voor tochten in onze mooiste natuurgebieden en een CD met vogelgeluiden van de meest voorkomende zangvogels. 

Verschillende handelaars geven op vertoon van de lidkaart korting.
 
Klik hier voor meer info over het lidmaatschap. Wij hopen je weldra als lid van Natuurpunt Aartselaar te mogen verwelkomen.
 

Komende activiteiten
 
Noteer reeds in je agenda (meer info op onze website):
 • Zaterdag 4 oktober: Natuurpunt-trefdag in Leuven 
 • Zondag 5 oktober: Vogeltrek in de Reukens 
 • Zaterdag 11 oktober: Vogels kijken in Anderstad (Lier)
 • Zondag 12 oktober: Bos en klimaat in Cleydaelhof (Week van het bos)

Kijk ook eens naar de foto's van onze voorbije activiteiten
 

 

 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog ge´nteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  flits@natuuraartselaar.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@natuuraartselaar.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.