Natuurflits Aartselaar
12 maart 2008
www.natuuraartselaar.be
Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

 
In deze flits:
Koop een boompje voor de Reukens en help 'Kom op tegen kanker'
 
Zondag worden de boompjes geplant in de Reukens. Deze week wordt de verkoop afgesloten. Met onze score van 690 is Natuurpunt ÚÚn der best verkopende verenigingen in onze gemeente. Wij zijn trots op onze inbreng. Toch zouden we nog iets verder willen gaan. Samen met jou doen we een laatste krachtinspanning. 
 
Wenst u nog een boompakketje(s) te kopen, bel ons dan op 03 289 73 66 of mail naar luk.smets@telenet.be . Je pakketje zal klaarliggen op de infostand van Natuurpunt op de boomplantdag. Kan je niet komen, dan bezorgen we het bij je thuis.


 

Aantal boompjes voor de Reukens verkocht door Natuurpunt Aartselaar

690 Help deze teller verhogen
Plant een boompje in de Reukens
 
Op zondag 16 maart wordt eenieder uitgenodigd de verkochte boompjes mee aan te planten in de Reukens. Je hoeft geen gereedschap mee te brengen, enkel schoeisel dat tegen wat slijk kan.
 
Er is die dag heel wat animatie voorzien en BV's Pol Goossen (Thuis) en Andrea Croonenberghs (Flikken) planten als peter en meter van de actie de eerste boom. Het volledig programma vind je op de website van Aartselaar.
 
Natuurpunt Aartselaar zal er aanwezig zijn met een infostand en een knutselactivieit voor kinderen.  
Fotowedstrijd "Natuur in Aartselaar"
 
Op zondag 20 april organiseert Natuurpunt Aartselaar een grote lentehappening voor de Aartselaarse bevolking. 
Als onderdeel hiervan kunnen alle ge´nteresseerden deelnemen aan een fotowedstrijd met als uiterste inzenddatum 31 maart. Maak een originele, sfeervolle of leuke foto rond het thema: NATUUR IN AARTSELAAR en zie jouw foto('s) tentoongesteld in het Parochiaal Centrum tijdens de grote happening en de volgende weken in het Cultureel Centrum.
Klik hier voor meer info en het wedstrijdreglement.
 
Komende activiteiten
 
Noteer reeds in je agenda, meer info op onze website:
  • zondag 20 april: Lentehappening Natuurpunt Aartselaar
  • zondag 13 april: Bermflora-onderzoek
  • woensdag 23 april: Knutsel een vlindervilla (grootouders/kids)

Kijk ook eens naar de foto's van onze voorbije activiteiten
 

 

 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog ge´nteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  flits@natuuraartselaar.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@natuuraartselaar.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.