Natuurflits Aartselaar
30 januari 2008
www.natuuraartselaar.be
Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

 

Wij zouden ook graag zicht krijgen op de waarnemingen die in onze regio gebeuren. Geef daarom je gegevens niet alleen aan Natuurpunt nationaal door, maar ook aan Ronny Verelst, 03/887 82 25
 
Zaterdag 16 februari: Tour de Gans in Zeeland
 
Kijk even of zaterdag 16 februari nog vrij is in je agenda, want dan gaan we met Natuurpunt Rupelstreek en Natuurpunt Aartselaar naar Zeeland. Met de autobus rijden we langs het oud Hollands landschap van het Yerseke Moer, richting Middelplaten aan het Veerse Meer. Onderweg maken we enkele langere en korte wandelingen terwijl we onze kijkers op de duizenden ganzen richten. Na de middag trekken we door Schouwen-Duiveland, met stops en wandelingen in de Prunjepolder en de Brouwersdam.
Met een beetje geluk wordt dit een hoogdag voor het vogelkijken.
Stort snel 14 euro (kids onder 16 jaar 9 euro) op rekening 001-3598649-25 van NP Rupelstreek 2845 Niel, vergeet ook je opstapplaats niet te vermelden: Aartselaar of Boom.
 
Meer info op onze website
 

Koop een boompje voor de Reukens en help 'Kom op tegen kanker'


Aantal boompjes voor de Reukens verkocht door Natuurpunt Aartselaar
395
Help deze teller verhogen

 

 

 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog ge´nteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be je adres uit het verzendingsbestand te halen