Natuurflits Aartselaar
14 januari 2008
www.natuuraartselaar.be
Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

Woensdag 16 januari
Kids en grootouders ontdekken met Natuurpunt de natuur…
 
Een nieuw jaar, tijd dus voor iets nieuws, vanaf nu kunnen kids samen met hun opa's of oma's, bompa's of bomma's de natuur ontdekken. Om de maand organiseert Natuurpunt iets in of met de natuur, en dat meestal op een woensdagnamiddag.
Op woensdag 16 januari starten we met een vogelkijkwandeling op het Noordelijk eiland in Wintam.
In onze regio is het Noordelijk eiland de superplaats voor het bekijken van een heleboel vogelsoorten. Heb je nu nog helemaal geen verstand van watervogels, dan kan je na de wandeling om en rond het Noordelijk eiland minstens een tiental soorten op naam brengen.
Afspraak: om 13u45 aan de parking aan het Tolhuis, einde Tolhuisstraat Schelle. Om 14u nemen we de veerboot in Schelle. Indien je er één hebt, breng je best een verrekijker mee. Heb je er "nog" geen, geen probleem, je kan de vogels ook bekijken door de telescoop van de medewerkers van Natuurpunt. Om 16u nemen we de veerboot terug richting Schelle.
Info: Ria Thys 03 289 73 66
 

Koop een boompje voor de Reukens en help Kom op tegen kanker


Aantal boompjes voor de Reukens verkocht door Natuurpunt Aartselaar

295

Help deze teller verhogen

 

 

 

 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be je adres uit het verzendingsbestand te halen