Natuurflits Aartselaar
22 december 2007

www.natuuraartselaar.be

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

Doe mee aan de fotowedstrijd "Natuur in Aartselaar!"
 
In april plant Natuurpunt Aartselaar een grote lentehappening voor de Aartselaarse bevolking. Daarover later meer. 
Als onderdeel hiervan kunnen alle ge´nteresseerden deelnemen aan een fotowedstrijd met als uiterste inzenddatum 31 maart. Maak een originele, sfeervolle of leuke foto rond het thema: NATUUR IN AARTSELAAR en zie jouw foto('s) tentoongesteld in het Parochiaal Centrum tijdens de grote happening op zondag 20 april 2008 en de volgende weken in het Cultureel Centrum.
Klik hier voor meer info en het wedstrijdreglement.
 

 
Met de steun van Fodiac
 

Denk ook nog aan onze acties...

 

Natuur onder de kerstboom
en

Koop "Kom op tegen kanker"-bomen
voor de Reukens
 

 klik hier

 

 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog ge´nteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be je adres uit het verzendingsbestand te halen