Natuurflits Aartselaar
14 december 2007

www.natuuraartselaar.be

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

Koop "Kom op tegen kanker"-bomen voor de Reukens
 
Kom op tegen Kanker
Tijdens het Vlaamse Boompjesweekend op zondag 16 maart 2008 vindt een grote boomplantdag plaats in De Reukens. Dan wordt 7 ha van de door de Vlaamse overheid en de gemeente Aartselaar aangekochte gronden in De Reukens beplant met inheemse bomen. Bovendien kadert dit project in de Kom op tegen Kanker-actie. Aartselaar is uitgekozen als het provinciaal project van 2008.
 
Wat verwachten we van jou?
Vanaf 15 december kan je een boom aankopen tegen 7 euro. De boom wordt je niet geleverd, maar wordt in de Reukens aangeplant. In ruil voor je geld krijg je een boomkaars, een informatieve folder en een boomlint, waarop je je naam of een wens kan schrijven. Met dit boomlint kan je je op 16 maart tussen 10 u en 16 u aanbieden om je eigen boom te komen planten. Kan je op die dag zelf niet aanwezig zijn? Geen nood, wij planten de boom in jouw plaats, i.s.m. het Agentschap voor Natuur en Bos.
 
Wens je een boompakket te kopen?
Stort dan snel 7 euro (of een veelvoud ervan) op rek.nr. 979-9767548-41 van Natuurpunt Aartselaar, met als mededeling "Boompakket". Je pakket zal je zo snel mogelijk thuis bezorgd worden. Uiteraard mag je meer pakketten bestellen - graag zelfs! -  Als we als Natuurpunt minstens 240 bomen kunnen verkopen, bekomen we een eigen afgebakend Natuurpuntbos !!!!
 
Meer info over de actie en de Reukens (met plannetje)
 

Natuur onder de kerstboom

 
Ben je op zoek naar een prijsbewust geschenk ... dan hebben wij een schitterend aanbod. Schenk jezelf of diegene om wie je geeft een unieke wandel- en fietsgids doorheen 33 natuurgebieden, een prachtige CD met vogelgeluiden en een jaar lang een abonnement op Vlaanderens meest  gelezen natuurtijdschrift, en dit voor de prijs van
€ 20.
 
Hoe? Je kan dit alles en nog veel meer schenken door een lidmaatschap van Natuurpunt cadeau te doen. We brengen het geschenkpakket ook graag bij jou thuis (binnen Aartselaar). Gewoon een mailtje sturen met jouw adresgegevens naar Luk Smets volstaat.
En uiteraard kan je er nog een Kom-op-tegen-kanker-boomkaarsje aan toevoegen...

Vertel me alle voordelen van een lidmaatschap.
 
 

 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be je adres uit het verzendingsbestand te halen