Natuurflits Aartselaar
13 november 2007

www.natuuraartselaar.be

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   

Woensdag 21 november: BIOBABBEL

 
CC 't Aambeeld
della Faillelaan 34, 2630 Aartselaar
21/11/2007 om 20:00 uur
 
 
 
De Velt-lesgever, Thierry Maréchal, legt je uit wat biologische voeding is en wat de voordelen zijn voor mens en milieu. Dit doet hij aan de hand van een powerpointpresentatie en een boodschappentas vol bioproducten. En na het praten wordt er natuurlijk volop geproefd! 
Biolandbouwer Dirk 's Jongers heeft beloofd aanwezig te zijn.
Dit initiatief wordt je aangeboden door de Milieuraad van Aartselaar, Velt Zuid-Antwerpen en het Cultureel Centrum van Aartselaar.
 
Om voldoend proevertjes te voorzien is je inschrijving noodzakelijk voor 17 november 2007 bij Pierre Collaert Fr.Van den Berghelaan 42 2630 Aartselaar, 03-8872127. Toegang tot de activiteit is gratis.
 
Meer info over de biobabbel
 

Klimaatactiedag

 

klik op de foto
 

Cadeautip: Natuur.kalender 2008
 
Traditiegetrouw vind je 13 schitterende foto's, waarin het Vlaams natuurschoon op een prachtige manier aan bod komt. 
Uitzicht: 13 recto-verso bladen (cover en 12 maanden). Op de rectozijde wordt telkens een foto afgedrukt, de versozijde bestaat uit de kalendergegevens. De bladen zijn aan elkaar gehecht met een ringsysteem. In gesloten toestand is het formaat is 33,5 cm x 23 cm, het open formaat is 33,5 cm x 46 cm. 
De verkoopprijs van de kalenders bedraagt 7,50 euro (incl. BTW). Hiermee steun je het natuurbehoud in onze regio. 
Te bestellen door storting van 7,5 euro op rekening 979-9767548-41 van Natuurpunt Aartselaar met melding "Natuurkalender". Gratis levering in Aartselaar.
Info bij:  Luk Smets: 03 289 73 66
 
 
 

  
Va
n tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geďnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt-VMPA. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.

Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be
je adres uit het verzendingsbestand te halen