Natuurflits Aartselaar
11 november 2007

www.natuuraartselaar.be

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   

Startvergadering Natuurpunt Aartselaar

 
Zoals je reeds in eerdere flitsen en nieuwsbrieven kon lezen starten we in Aartselaar met een zelfstandige afdeling van Natuurpunt. Alle Aartselaarse leden kregen per post een uitnodigingsbrief voor de startvergadering. Op aanschouwelijke wijze zullen de doelstellingen en de werkingsmethoden worden voorgesteld en het bestuur worden verkozen. Uiteraard kan bij deze blijde gebeurtenis een drankje en een hapje niet ontbreken.
 
Ben je nog geen lid van Natuurpunt, maar heb je interesse in onze werking, dan ben je eveneens uitgenodigd. Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 16 november om 20 uur in het Parochiaal Centrum  (eerste verdieping), Baron Van Ertbornstraat 7. Je kan ter plaatse lid worden en dit is dan geldig tot eind 2008. Maak hier kennis met de voordelen van het lidmaatschap.
 
Zou je ook graag je steentje bijdragen, klik dan even hier. Vind je iets naar je gading, laat dan iets horen aan Luk Smets, 03/289 73 66.
 
  

Behaag..Natuurlijk

 
Op 24 november worden de plantpakketten bedeeld. Het samenstellen en de bedeling vergt enkele uurtjes vrijwilligerswerk. Heb je enkele uurtjes vrij om een handje toe te steken? Dan ben je meer dan welkom in het gemeentemagazijn, Leon Gilliotlaan 6 van 9 tot 11u voor de samenstelling en/of 
van 12 tot 14 uur voor de bedeling.

 
Info: Luk Smets, 03/289.73.66
 

Te koop: Natuur.kalender 2008
 
Traditiegetrouw vind je 13 schitterende foto's, waarin het Vlaams natuurschoon op een prachtige manier aan bod komt. 
Uitzicht: 13 recto-verso bladen (cover en 12 maanden). Op de rectozijde wordt telkens een foto afgedrukt, de versozijde bestaat uit de kalendergegevens. De bladen zijn aan elkaar gehecht met een ringsysteem. In gesloten toestand is het formaat is 33,5 cm x 23 cm, het open formaat is 33,5 cm x 46 cm. 
De verkoopprijs van de kalenders bedraagt 7,50 euro (incl. BTW). Hiermee steun je het natuurbehoud in onze regio. 
Te bestellen door storting van 7,5 euro op rekening 979-9767548-41 van Natuurpunt Aartselaar met melding "Natuurkalender". Gratis levering in Aartselaar.
Info bij:  Luk Smets: 03 289 73 66
 
 
 

  
Va
n tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog ge´nteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt-VMPA. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.

Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be
je adres uit het verzendingsbestand te halen