Natuurflits Aartselaar
11 september 2007

www.natuuraartselaar.be

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   

Zondag 16 september: "Zaden en vruchten", 
natuurwandeling in de Reukens

 
Aan de Autoluwe Zondag in onze gemeente draagt onze vereniging een belangrijk steentje bij. 

  • Op het Laar staan we met een infostand. Kom even langs tussen 11 en 18 uur en verneem alles over de nieuwe Natuurpuntafdeling Aartselaar. Ook de nieuwe Natuur.kalender 2008 is er te koop.

  • Ook organiseren wij een natuurwandeling door de Reukens onder het thema "Zaden en vruchten".? Deze wandeling is een voorsmaakje op de cursus die we in oktober en november organiseren. Gert Verschueren is onze gids. Vertrek aan het kerkpaadje in de Leeuwerikenlaan om 14 uur. Duur ongeveer 2 uur. Kom op deze autoluwe dag indien mogelijk per fiets of te voet. Denk eraan goede wandelschoenen te voorzien.

Het volledige programma van de Autoluwe Zondag vind je hier.
   

Wie zijn wij ?

    
Reeds vele jaren is er in Aartselaar een VMPA-natuurgidsenwerkgroep actief. Deze organiseert vooral natuureducatieve activiteiten. Daarnaast ontplooiden Aartselaarse Natuurpunters een werking op het vlak van beheer van een natuurgebied en natuurstudieactiviteiten zoals het steenuil- en zwaluwenproject. Beide groepen zijn vertegenwoordigd in de Milieuadviesraad.
Begin 2006 besloten ze nog sterker samen te werken en als één groep naar buiten te komen. Als eerste gezamenlijk project werd een Nieuwsbrief opgesteld. Het is onze vaste bedoeling je regelmatig te informeren omtrent het wel en wee van de natuur in Aartselaar en onze activiteiten. Regelmatig zal je ook info vinden in het tijdschrift van Natuurpunt Rupelstreek.
Heb je de nieuwsbrief niet in je brievenbus gevonden ? Je kan er een aanvragen met een mailtje aan ria.thys@telenet.be 
 
 

 

  
Va
n tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt-VMPA. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.

Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be
je adres uit het verzendingsbestand te halen