Natuurflits Aartselaar
18 april 2007

www.natuuraartselaar.be

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   

Dinsdag 24 april: Klimaatfilm "An Inconvenient Truth" in Aartselaar
  
Vond je het ook zo’n warme winter? Maak je je zorgen over de gekke seizoenen? De klimaatfilm van Al Gore, voormalig presidentskandidaat in de Verenigde Staten, deed al heel wat stof opwaaien ondermeer omdat onze huidige manier van leven ernstig in vraag gesteld wordt. De film handelt over de klimaatsopwarming en de gevolgen ervan voor de wereld. De film is in het Nederlands ondertiteld en duurt 100 minuten.
 
De Aartselaarse geledingen van VMPA, Natuurpunt en VELT slaan de handen in elkaar en bieden je – in samenwerking met de cultuurdienst van Aartselaar – deze boeiende filmdocumentaire GRATIS aan. Een must voor elke milieubewuste Aartselarenaar !
  
Marijke Vandebroeck, Schepen van Leefmilieu, zal in naam van het Gemeentebestuur een toelichting geven over de invulling van het Lokaal Kyotoprotocol dat Aartselaar in februari 2005 ondertekend heeft.
 
VMPA, Natuurpunt en VELT zullen tevens met een infostand aanwezig zijn. 
 
Afspraak om 20 u in het Cultureel Centrum ’t Aambeeld, della Faillelaan Aartselaar.

Info Luk Smets, 03/289 73 66
  

Ook dit nog !
   
Noteer reeds in je agenda. Meer info vind je in de agenda op onze website
  • Za 19 mei 2007: Rietvogels in het Cleydaelhof

Toevoegingen aan onze website

  

 

Wie zijn wij ?

    
Reeds vele jaren is er in Aartselaar een VMPA-natuurgidsenwerkgroep actief. Deze organiseert vooral natuureducatieve activiteiten. Daarnaast ontplooiden Aartselaarse Natuurpunters een werking op het vlak van beheer van een natuurgebied en natuurstudieactiviteiten zoals het steenuil- en zwaluwenproject. Beide groepen zijn vertegenwoordigd in de Milieuadviesraad.
Begin 2006 besloten ze nog sterker samen te werken en als één groep naar buiten te komen. Als eerste gezamenlijk project werd een Nieuwsbrief opgesteld. Het is onze vaste bedoeling je regelmatig te informeren omtrent het wel en wee van de natuur in Aartselaar en onze activiteiten. Regelmatig zal je ook info vinden in het tijdschrift van Natuurpunt Rupelstreek.
Heb je de nieuwsbrief niet in je brievenbus gevonden ? Je kan er een aanvragen met een mailtje aan ria.thys@telenet.be 
 
 

 

  
Va
n tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt-VMPA. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.

Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be
je adres uit het verzendingsbestand te halen