Natuurflits Aartselaar
9 maart 2007

www.natuuraartselaar.be

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   

Vrijdag 16 maart: Dia-avond Bolivia

  
Een fotoreis door Bolivia: Jungle, hoogvlakte en woeste bergen
Info: Luk en Ria Smets-Thys, 03/289 73 66

In een avondvullende becommentarieerde diareeks nemen Luk en Ria Smets-Thys u mee naar dit land, waar zij in het najaar van 2006 gedurende zes weken vertoefd hebben en genoten van een onvoorstelbare natuurlijke diversiteit.
De opbrengst van deze avond wordt geschonken aan een mijnwerkersproject in de Boliviaanse stad Potosi. Tijdens de voorstelling kan u merken onder welke omstandigheden de mijnwerkers (vanaf 12 jaar!) in de zilvermijnen dienen te zwoegen. Els Van Hoecke, een vrouw uit de Rupelstreek, woont al jaren in La Paz en is werkzaam binnen enkele van de ontwikkelingsprojecten, waaronder de mijnwerkersprojecten.
Maar geniet vooral van de beelden van het prachtige Bolivia. Maak kennis met zijn kleurrijke bevolking. Geniet van de exotische pracht van fauna en flora.
Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Gezinsbond Aartselaar. Ook zal de Aartselaarse Wereldwinkel met een verkoopstand van Zuid-Amerikaanse artikelen aanwezig zijn.
Afspraak
op vr. 16 maart 2007 om 20 u in het Parochiaal Centrum, Baron Van Ertbornstraat 7 te Aartselaar. Einde voorzien omstreeks 22.30 u.
Inkomprijs: 4 euro
 
  

Ook dit nog !
  
Noteer reeds in je agenda. Meer info vind je in de agenda op onze website
  • Di 24 april 2007: Klimaatfilm "An Inconvenient Truth" van Al Gore
  • Za 19 mei 2007: Rietvogels in het Cleydaelhof

Toevoegingen aan onze website

Wie zijn wij ?

    
Reeds vele jaren is er in Aartselaar een VMPA-natuurgidsenwerkgroep actief. Deze organiseert vooral natuureducatieve activiteiten. Daarnaast ontplooiden Aartselaarse Natuurpunters een werking op het vlak van beheer van een natuurgebied en natuurstudieactiviteiten zoals het steenuil- en zwaluwenproject. Beide groepen zijn vertegenwoordigd in de Milieuadviesraad.
Begin 2006 besloten ze nog sterker samen te werken en als één groep naar buiten te komen. Als eerste gezamenlijk project werd een Nieuwsbrief opgesteld. Het is onze vaste bedoeling je regelmatig te informeren omtrent het wel en wee van de natuur in Aartselaar en onze activiteiten. Regelmatig zal je ook info vinden in het tijdschrift van Natuurpunt Rupelstreek.
Heb je de nieuwsbrief niet in je brievenbus gevonden ? Je kan er een aanvragen met een mailtje aan ria.thys@telenet.be 
 
 

 

  
Va
n tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt-VMPA. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.

Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be
je adres uit het verzendingsbestand te halen