Natuurflits Aartselaar
5 november 2006

www.natuuraartselaar.be

Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.

   

Knotwilgactie in Aartselaar: vrijdag 10 en zaterdag 11 november

    
In het kader van de Behaag Natuurlijkactie hebben we knotwilgpoten nodig. Die gaan we in de eigen gemeente van volwassen bomen oogsten. Een onderhoudsbeurt die zowat elke 5 jaar dient te gebeuren.

We werken van 9 u tot 12 u. Er is voor alle medewerkers gratis soep, koffie en thee voorzien.

Meebrengen: werkhandschoenen en eventueel een handzaag of bijltje. Afspraak: aan het einde van de A. Sanderslei (begin kerkpad).

Alle hulp is welkom ! 

 

Info: Luk Smets, 03 289 73 66
  


Wie zijn wij ?

      

Reeds vele jaren is er in Aartselaar een VMPA-natuurgidsenwerkgroep actief. Deze organiseert vooral natuureducatieve activiteiten. Daarnaast ontplooiden Aartselaarse Natuurpunters een werking op het vlak van beheer van een natuurgebied en natuurstudieactiviteiten zoals het steenuil- en zwaluwenproject. Beide groepen zijn vertegenwoordigd in de Milieuadviesraad.

In het voorjaar van 2006 besloten ze nog sterker samen te werken en als één groep naar buiten te komen. Informatie over onze activiteiten en over het wel en wee van de natuur in Aartselaar gebeurd via een periodieke Nieuwsbrief. Regelmatig vind je ook info in het tijdschrift van Natuurpunt Rupelstreek.

Heb je de nieuwsbrief niet in je brievenbus gevonden ? Je kan er een aanvragen met een mailtje aan luk.smets@telenet.be 

   

 

 

Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Ken je nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".

Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt-VMPA. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.
Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be
je adres uit het verzendingsbestand te halen.