Natuurflits Aartselaar 

          16 mei 2006

Wo 31 mei: Milieuvriendelijk huishouden

    
OPEN MILIEURAAD AARTSELAAR

MILIEUVRIENDELIJK HUISHOUDEN


Woensdag 31 mei 2006 – Cultureel Centrum

Aanvang 20.00 uur
- Toegang gratis

Hoe je eigen huishouden organiseren op een milieuvriendelijke manier? Met het concept van de Ecologische Voetafdruk als uitgangspunt kom je als deelnemer via een reeks bruikbare tips te weten hoe je minder afval aan de deur zet, hoe je geld kan besparen door zuinig om te springen met energie, en hoe je de auto wat vaker aan de kant kan laten staan,… zonder dat je hierdoor inboet aan comfort. Samen met de andere deelnemers wordt bekeken welke tips haalbaar en zinvol zijn. Leuk om te horen hoe je én het milieu en je portemonnee kan sparen tegelijkertijd.

INFOFOLDER
  
www.milieuraad.be/aartselaar
  

Natuurpunt en VMPA zijn vertegenwoordigd in de Milieuraad van Aartselaar. Deze raad richt naast staande infoavond in, waarop wij u van harte uitnodigen.
Wie zijn wij ?

      

Reeds vele jaren is er in Aartselaar een VMPA-natuurgidsenwerkgroep actief. Deze organiseert vooral natuureducatieve activiteiten. Daarnaast ontplooiden Aartselaarse Natuurpunters een werking op het vlak van beheer van een natuurgebied en natuurstudieactiviteiten zoals het steenuil- en zwaluwenproject. Beide groepen zijn vertegenwoordigd in de Milieuadviesraad.

Onlangs besloten ze nog sterker samen te werken en als één groep naar buiten te komen. Als eerste gezamenlijk project werd een Nieuwsbrief opgesteld. Het is wel onze vaste bedoeling je regelmatig te informeren omtrent het wel en wee van de natuur in Aartselaar en onze activiteiten. Regelmatig zal je ook info vinden in het tijdschrift van Natuurpunt Rupelstreek.

Heb je de nieuwsbrief niet in je brievenbus gevonden ? Je kan er een aanvragen met een mailtje aan ria.thys@telenet.be 

   

 

 

Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  luk.smets@telenet.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".

Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt-VMPA. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen.
Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan luk.smets@telenet.be
je adres uit het verzendingsbestand te halen.