banner

Te koop

Natuur.kalender 2017

Onze nieuwste kalender is nu verkrijgbaar!
Laat je elke maand verrassen door de allermooiste natuurbeelden. De beelden zijn gemaakt door de finalisten van de Natuurpunt & Argus Fotowedstrijd 2015.

Uitzicht: 12 recto-verso bladen. Op de rectozijde wordt telkens een foto afgedrukt, de versozijde bestaat uit de kalender-gegevens. De bladen zijn aan elkaar gehecht met een ringsysteem.
Het gesloten formaat is 24,5 cm x 24,5 cm, in open formaat is het 24,5 cm x 49 cm.
Voor 10 euro heb je een jaar lang elke maand een nieuwe mooie foto aan je muur.

Te bestellen door storting op onze rekening. Gratis levering, voor zover je woonachtig bent in Aartselaar.

wandelgids

Wandelgids

Zaterdag 24 januari 2015 stelde Natuurpunt Rupelstreek, in het Boomse Ecohuis 't Kleibrood de wandelgids: 'Ontdek de natuur langs Schelde, Rupel en Nete' voor.

In de Wandelgids worden 10 wandelingen beschreven, waarmee je de prachtige natuur in het rivierenland kan ontdekken. Elke wandeling wordt beschreven op 4 pagina's, met daarbij telkens een handig wandelkaartje.

Als extraatje worden de belangrijkste (vogel)kijkpunten apart weergegeven op de wandelkaart.

De brochure kost 2 euro. Ook Natuurpunt Aartselaar verspreidt de gids. Bestellen kan via storting van 2 euro op onze rekening. Woon je in Aartselaar, dan wordt de gids zonder verzendkosten bij je in de bus gestoken. Woon je echter wat verder, dan moeten we je de port aanrekenen en dien je 2 euro per boekje + 2,30 euro verzendkosten te betalen.

kalender en wenskaarten

Wenskaarten

Wensen voor meer natuur inbegrepen

Geef je wensen een extra dimensie en vertrouw ze toe aan een Natuurpunt wenskaart. We bieden twee sets met vijf verschillende foto's van de Natuur.kalender en bijhorende omslagen aan. De uitgelezen manier om de wens voor meer natuur in Vlaanderen extra kracht bij te zetten.
Set met 5 wenskaarten: € 6

Te bestellen door storting op onze rekening. Gratis levering, voor zover je woonachtig bent in de gemeente Aartselaar.

Vogelkastjes

Natuurpunt Hobokense Polder vervaardigt prachtige houten vogelkastjes, die graag als wiegje zouden dienen voor jonge kool- of pimpelmezen.
Wens je zo een nestkastje te bekomen? Geef vliegensvlug een seintje. In (april en) mei legt elke vogel een ei, weet je nog? In de winter kunnen de vogels al wennen aan de nestkast.

Voor de prijs van 12 € bezorgen we je jouw vogelkastje. Leden betalen 11 euro. (levering gratis enkel binnen Aartselaar). Bestellen kan door betaling van het juiste bedrag op onze rekening, met vermelding "Vogelkastje" + aantal.