banner

Behaag .. Natuurlijk 2017

De Actie Behaag..Natuurlijk kent zijn 24e editie. Ook dit jaar doet Aartselaar mee. Traditioneel worden er haagpakketten, klimplanten en bomen aangeboden.

Bestel nu streekeigen hagen, bomen en klimplanten tegen een voordelige prijs. Goed voor uw portemonnee, uw tuin en de natuur in het algemeen.

behaag natuurlijkTot en met 27 oktober 2017 kunt u uw steentje voor de natuur bijdragen door tegen sterk verlaagde prijzen streekeigen haagplanten te kopen. Met de opbrengst van deze actie van Natuurpunt worden waardevolle natuurgebieden in uw buurt aangekocht.

In ons aanbod besteden we speciaal aandacht aan streekeigen groen voor kleinere tuinen. De prijzen van de pakketten liggen door de massale samenaankoop lager dan de kleinhandelsprijs. Want reeds 30 gemeenten nemen deel aan deze actie. Het plantmateriaal is ook van zeer degelijke kwaliteit.

Extra aanbod

bijenhotelDit jaar bieden we weer bijenhotelletjes aan. Het gaat immers niet goed met onze wilde bijen, die zo belangrijk zijn voor de bevruchting van onze bloemen en dus ook voor de productie van ons fruit.

Bestellen

In het gemeentelijk infoblad van september vind je info over onze behaagactie.

Veel info vind je ook op onze speciale website www.natuurpunt.be/behaag en in deze brochure (pdf - 2 Mb).

Bestellen kan met dit online-bestelformulier (bestellingen afgesloten).

De afhaling doe je op zaterdag 25 november tussen 10:30 en 12:30 uur in het Technisch Centrum, Oudestraat 8.